Over Ons

Over Ons

Wij zijn Joshua Rada en Nicole Grooters en SAMEN vormen wij: JONI connect | dance & sport lifestyle.

Naast danspartners en levenspartners zijn wij samen het ondernemerschap aangegaan. Omdat wij graag onze passie willen delen met de gemeenschap binnen en buiten gemeente Hellendoorn. Waarom je dromen volgen als je ze ook kunt leven!!

Wij hechten waarde aan zelfexpressie en (zelf) ontwikkeling, prestatiegericht kunnen werken zowel als team en individueel maar staat vooral plezier hebben in je dans/ sport hoog aangeschreven. De naam JONI connect bestaat uit de eerste 2 letters van onze namen en hiermee zijn wij verbonden. Dans en sport brengt mensen samen. En dit dragen wij ook uit tijdens de lessen die wij aanbieden. Wij vinden het namelijk van belang dat: respect hebben voor elkaar, luisteren naar elkaar, eerlijkheid, een team zijn en saamhorigheid centraal moet staan.

Het leven is te kort om iemand anders te zijn en bij JONI connect | dance & sport lifestyle leert men zichzelf te ontdekken d.m.v. zelfexpressie, zelfkennis en kennis van anderen met elkaar te delen en samen te werken (connect). Hierdoor levert men bijdrage aan het leerproces binnen het dansen en sporten. LIVE LIFE THE FULLEST!!

Prestatiegericht werken.
Natuurlijk staat niet alleen het plezier hebben hoog aangeschreven. Wij hebben als Hiphop duo de afgelopen jaren diverse prijzen in de wacht weten te slepen en daarnaast hebben verschillende teams onder onze begeleiding het podium mogen betreden. Zo zijn wij als Hiphop duo in 2013 Nederlands en Europees Kampioen geworden. Ook hebben wij in 2014 deelgenomen aan het Wereldkampioenschap in Amerika waar wij een vijfde plaats hebben weten te behalen.

Onze ervaring(en) bestaat uiteraard niet alleen uit het behalen van de bovenstaande prestaties, maar is tevens het verzorgen van lessen, workshops, lezingen geven en optredens een belangrijk onderdeel geworden. Wij bieden verschillende dans en sport lessen aan in vorm van recreatieve en selectie lessen voor jong en oud. Hierdoor heeft iedereen de mogelijkheid ergens bij te horen om samen met anderen te kunnen dansen of sporten.

Zo bijzonder dat wij dit ook als levenspartner mogen delen. Wanneer wij samen dansen kan niets ons gelukkiger maken: WIJ WORDEN SAMEN 1 HARTSLAG. (Heartbeat of a lifetime)

Wij bieden voor alle leeftijden danslessen aan in de stijlen:

  • hiphop
  • breakdance
  • jazz/modern

Naast onze danslessen bieden wij ook fitness gerelateerde groepslessen aan en zijn wij o.a. te boeken voor dansworkshops op scholen of bedrijven, kinderfeestjes, bruiloftsdansen of graffiti workshops. Check aanbod voor een volledig overzicht en extra info!

Met onze dans- en sportstudio wensen wij een bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving in zowel het kunst- en cultuurkader als de lichamelijke ontwikkeling. Respect, Saamhorigheid (connect) en Ontwikkeling zijn dan ook onze kernwaarden.

Heeft u vragen? Mail naar info@joniconnect.nl

WIL JE JE INSCHRIJVEN BIJ JONI-CONNECT?