Joshua Rada

Joshua Rada

In 2005 ben ik begonnen met dansen en binnen een anderhalf jaar mocht ik breakdanceles geven in Deventer. Om mijn danscarrière verder uit te breiden besloot ik om in mijn eigen woonplaats aan de slag te gaan als hiphop/breakdance docent.

In 2010 heb ik een eigen hiphop groep gestart genaamd Next Episode Crew. Met Next Episode Crew doen wij mee aan diverse wedstrijden, verzorgen wij workshops en shows om onze naamsbekendheid te vergroten en delen wij graag onze passie. De groep heeft in een korte tijd door heel Nederland opgetreden waardoor we succesvol zijn geworden en onze naamsbekendheid is gegroeid.

Naast de jaren ervaring als dansdocent vind ik educatie van essentieel belang. alle workshop ervaring en heb ik mijn opleiding tot Sociaal Agoog afgerond. Omdat ik een pedagogisch en agogische achtergrond heb sluit dit goed aan bij mijn werk als dansdocent.

Naast het dansen is sport een erg belangrijk deel van mijn leven. Een sterk en fit lichaam is essentieel voor een goede docent. Binnenkort zal ik starten met een Personal Training opleiding zodat wij nog meer kennis en ervaring kunnen gaan delen tijdens onze Workout lessen.

WIL JE JE INSCHRIJVEN BIJ JONI-CONNECT?