Joshua Rada

Joshua Rada

In 2005 ben ik begonnen met dansen en binnen een anderhalf jaar mocht ik breakdanceles geven in Deventer. Om mijn danscarrière verder uit te breiden besloot ik om in mijn eigen woonplaats aan de slag te gaan als hiphop/breakdance docent.

In 2010 heb ik een eigen hiphop groep gestart genaamd Next Episode Crew. Met Next Episode Crew doen wij mee aan diverse wedstrijden, verzorgen wij workshops en shows om onze naamsbekendheid te vergroten en delen wij graag onze passie. De groep heeft in een korte tijd door heel Nederland opgetreden waardoor we succesvol zijn geworden en onze naamsbekendheid is gegroeid.

Naast de jaren ervaring als dansdocent vind ik educatie van essentieel belang. Deze ervaring(en) koppel ik ook terug in mijn lessen om op deze manier mijn kennis over te dragen.

Daarnaast heb ik de opleiding tot Sociaal Agoog afgerond. Door mijn pedagogisch en agogische achtergrond kan ik de lessen op maat maken passend bij elke doelgroep.
Een sterk en fit lichaam is essentieel voor een goede docent/ coach. Daarom staat sporten (kracht & cardio) centraal in mijn leven door elke dag te sporten met een aansluitend gezonde eetpatroon.

WIL JE JE INSCHRIJVEN BIJ JONI-CONNECT?