top of page
KLASSIEK BALLET.jpg

KLASSIEK BALLET

Het woord “ballet” is Frans, maar zit geworteld in het Italiaanse woord "balletto", wat een vervoeging is van het woord "ballo," of  ‘dans’. Tijdens de les sta je veelal aan de Barre te werken aan je houding door middel van vele technische bewegingen. Ook wordt er gewerkt aan sprongen en draaien met als uitgangspunt de perfecte houding van een ballerina. 

​Er is een les voor kids van 6 - 10 en van 10 - 14 jaar.

 

Bekijk hier het lesrooster.

Ballet
JAZZDANCE2.jpg

JAZZDANCE

Jazzdance, ook wel jazzdans of jazzballet genoemd, is een moderne variant van Klassiek Ballet. Een dansles waar gewerkt wordt aan een choreografie en het leren van technieken. Deze dynamische dansles met 'jumps & turns' biedt uitdaging maar vooral veel fun voor alle deelnemers! 

​Deze les is te volgen voor kids vanaf 6 jaar maar staat ook voor de 40 plusser op het programma.

 

 Bekijk hier het lesrooster.

JAZZ
_MG_9951.jpg

HIPHOP

Deze Urban dansstijl is een verzamelnaam voor vele verschillende dansstijlen. Tijdens de lessen zal je in aanraking komen met onder andere de bekende Streetdance moves, Popping, Locking, Waving en House. Ook breakdance is een van de welbekende urban stijlen. Deze stijl staat als een aparte discipline op het programma.

De lessen zijn geschikt voor alle deelnemers en alle niveaus. Te volgens vanaf 6 jaar en ouder. 

 

 Bekijk hier het lesrooster.

HIP HOP
BREAKDANCE.jpg

BREAKDANCE

Breakdance is een dansstijl die onderdeel is van de hiphopcultuur. De dansstijl ontstond eind jaren zeventig in de buitenwijken van New York en wordt ook wel b-boying, b-girling of breaking genoemd. Breakdance combineert onder andere bewegingen van vechtsporten, dans en acrobatiek. Tijdens de les leer je stap voor stap de basicsteps en leer je hoe het is om die BATTLE aan te gaan!

​Geschikt vanaf 6 jaar (al is dit soms toch nog wat jong). Iedereen van alle niveaus kan aansluiten. De les bestaat deels uit een "vrij" deel dat staat voor persoonlijke ontwikkeling.

 

 Bekijk hier het lesrooster.

Breakdance
SHOWDANCE 2.jpg

SHOWDANCE

Showdance is een theatrale dansvorm waarin een verhaal wordt uitgebeeld door middel van dans. Er wordt gewerkt aan de hand van thema's. Denk bijvoorbeeld aan de bekende musicals. Hierin kunnen alle dansstijlen als doel gebruikt worden om het verhaal te vertolken. Van streetdance tot jazzdance, eigenlijk alle stijlen kunnen de revue passeren.  

Er is een les voor kids van 6 - 10 jaar, 10 - 14 jaar en 14 jaar en ouder.

 

Bekijk hier het lesrooster.

Showdance
LITTLE FEET.jpg

KIDSDANCE

De kidsdance lessen zijn speciaal voor de kinderen van 2.5 - 6 jaar. Tijdens deze lessen laten wij de kinderen kennismaken met verschillende dansstijlen en basis technieken. Van de ballet posities tot de hiphop swing. Dit door middel van spel elementen, parcours en vrije dansmomenten. 

Er is een les voor kids van 2,5 - 4 jaar en 4 + 5 jaar en ouder.

 

Bekijk hier het lesrooster.

Kidsdance
CHEERDANCE.jpg

CHEERDANCE

Cheerdance is gebaseerd op passen uit onder meer streetdanceaerobics, en jazzdance

Typisch voor het cheerleaden zijn de strak uitgevoerde armbewegingen en de zogenaamde ripples voor, de 'golf' die ontstaat wanneer verschillende groepjes of rijen dezelfde beweging uitvoeren, maar ieder groepje op een andere tel. Tijdens deze les zal de basis van het onderdeel tumbling ook aan bod komen. Denk hier aan een radslag, overslag, flikflak of misschien zelfs een salto. Niet elke cheerleader heeft hetzelfde niveau van tumbling, maar meestal zal de coach de show daarop aanpassen.

Er is een les voor kids van 6 - 10 jaar, 10 - 14 jaar en 14 jaar en ouder.

 

Bekijk hier het lesrooster.

Cheerdance
FEMALE.jpg

FEMALE DANCE

Tijdens de Female Dance lessen zal je kennismaken met verschillende urban dansstijlen in een vrouwelijk jasje. Denk onder andere aan, dancehall, voque of afro. Voel je mooi, vrouwelijk en sterk! Deze les is een echte boost voor je zelfvertrouwen! 

Deze les wordt aangeboden vanaf 14 jaar en ouder.

 

Bekijk hier het lesrooster.

Femaledance
Specialdance
SPECIAL DANCE.jpg

SPECIAL DANCE

Special Dance is een les voor kinderen of volwassenen met een beperking zoals bijvoorbeeld, autisme, ADHD of het syndroom van down. Een beperking waardoor het lastig is een regulier les te volgen. Niets ie belangrijker dan ook deze doelgroep een kans te geven om lekker zichzelf te kunnen zijn door het samen dansen en je vrij te voelen. Je hoeft niet te kunnen dansen. Het is alleen puur genieten van het bewegen op muziek!

Er is een les voor kids vanaf 6 jaar en 18 jaar en ouder.

 

Bekijk hier het lesrooster.

ZUMBA

ZUMBA is een dansfitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsamerengueaxésamba en cumbia. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij ZUMBA worden dans- en fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics.

De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Wil jij heerlijk los kunnen gaan en je lekker fit voelen? Dan is deze les geschikt voor jou!!

Er is een les voor kids vanaf 6 jaar en 14 jaar en ouder.

 

Bekijk hier het lesrooster.

Zumba
bottom of page