top of page
Next op SPM.jpg

DANS

Workshops zijn er in verschillende vormen en maten. Ze zijn te volgen door middel van losse uren, een kortdurende cursus van een aantal weken of bijvoorbeeld in de vorm van een dag(deel) project. 

Wij kunnen hiervoor op locatie komen maar de workshops zijn uiteraard ook bij JONI zelf te volgen. 

Afhankelijk van het doel wat men wenst te behalen maken wij een les op maat waarin wij met alle leeftijden en doelgroepen aan de slag kunnen. Een voorbeeld van een dansworkshop is het invullen van een gymles maar zou ook het opvoeren van een gezamenlijk optreden kunnen zijn. 

​Geschikt voor alle leeftijden. Super leuk toe te passen in het onderwijs, voor feestjes en bijvoorbeeld teambuildingsdoeleinden. 

 Wil jij een dansworkshop boeken? Neem contact op voor een op maat gemaakt aanbod!

Workout Group_edited_edited.jpg

SPORT

Sportworkshops zijn er in verschillende vormen en maten. Ze zijn te volgen door middel van losse uren, een kortdurende cursus van een aantal weken of bijvoorbeeld in de vorm van een dag(deel) project. Wij kunnen hiervoor op locatie komen maar de workshops zijn uiteraard ook bij JONI zelf te volgen. 

Afhankelijk van het doel wat men wenst te behalen maken wij een les op maat waarin wij met alle leeftijden en doelgroepen aan de slag kunnen. Een voorbeeld van een sportworkshop is het invullen van een gymles maar zou ook een kortdurende cursus zijn waarin er gewerkt wordt aan kracht en conditie opbouw. 

​Geschikt voor alle leeftijden. Super leuk toe te passen in het onderwijs, voor feestjes en bijvoorbeeld teambuildingsdoeleinden. 

 Wil jij een sportworkshop boeken? Neem contact op voor een op maat gemaakt aanbod!

bottom of page